Diensten

Persoonlijke aandacht, maatwerk en het realiseren van jou doelen. Bekijk hieronder de deskundige diensten van Lukas!

Intake

Mijn begeleiding start ik met een persoonlijke intake. Deze intake bestaat uit een vragenlijst, waarin er o.a. wordt gevraagd wat de doelen en wensen zijn van de desbetreffende cliënt. Aansluitend wordt er dan gevraagd wat de cliënt er voor over heeft, om de gestelde doelen te behalen. Vervolgens worden er een aantal metingen gedaan, zodat ik een helder beeld krijg van het lichaamsvetpercentage, het lichaamsgewicht en de lichaamsomtrekken van de cliënt. Buiten dat krijgt de cliënt nog een aantal opdrachten. Dit helpt mij om een optimaal beeld te krijgen voor het opstellen van het trainingsschema en/of voedingsschema.

Doelen formuleren

Het formuleren van reële doelen is van groot belang, omdat hier het succes van afhangt. De doelen moeten aansluiten bij de wensen en de mogelijkheden van de cliënt. Als ook wat de cliënt ervoor over heeft om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Tijdens het traject evalueren wij regelmatig de vorderingen die je maakt. Indien nodig worden de schema’s aangepast.

Trainingsschema

Op basis van de intake en de geformuleerde doelen ga ik een persoonlijk trainingsschema voor de cliënt samenstellen. Waardoor de cliënt op een verantwoorde wijze kan trainen. Uiteraard zit er een opbouw in het trainingsschema zodat de cliënt binnen enkele weken met de gewenste resultaten thuis komt. Resultaten waar de cliënt trots op mag zijn.

Voedingsschema

Een evenwichtig voedingsschema is onwijs belangrijk bij het behalen van je gestelde doelen. Een goed voedingsschema geeft voldoende energie om te trainen en je leert de verantwoorde ingrediënten te gebruiken. Gezonde voeding maakt deel uit van een nieuwe gezonde leefstijl, die de cliënt tijdens het traject leert.

Evaluatie

Na 4 weken vindt er een evaluatie plaats. Tijdens deze evaluatie worden er wederom metingen uitgevoerd om de vooruitgang te bekijken. Naar aanleiding hiervan wordt het plan van aanpak, indien nodig aangepast om de maximale resultaten te blijven behalen.

Begeleiding

Tevens is het mogelijk om trainingssessies samen te doen, dit is totaal niet verplicht. Echter raad ik het wel aan, zeker in de startfase, omdat de techniek meestal nog niet optimaal is om het maximale resultaat uit een training te halen.