Ik ben
Lukas van Hagen

Personal trainer
Waarom nog verder zoeken?

Waarom zou je voor mij moeten kiezen?

Jaren ervaring

Inmiddels ben ik al flink wat jaren actief als Personal Trainer en heb ik zelf ook alle valkuilen meegemaakt. Doordat ik zelf met overwicht en andere problemen hebt gekampt en hier mijzelf en anderen mee heb kunnen helpen ben ik erg realistisch in het helpen en doelen stellen van mijn cliënten.

Erg motiverend en doelgericht

Ik ben een enthousiaste gemotiveerde personal trainer. Als trainer vind ik het ontzettend belangrijk, dat de desbetreffende cliënt plezier heeft in wat hij/zij doet!
Dit zorgt er tevens voor dat het makkelijker is om een gezonde levensstijl vol te kunnen houden.

Leuke gozer

Samen met een gezonde dosis passie wil ik graag jouw persoonlijke doelen bereiken. Uiteraard mag hier een goede dosis humor niet bij ontbreken. Daarnaast kun je mij altijd bereiken, mocht je vragen hebben!

Personal trainer van het jaar 2017-2018-2019

Lukas is tijdens de Dutch Fitness Awards van 2017-2018-2019! elk jaar uitgekozen tot de beste personal trainer van Nederland.

Deze prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan de beste sportclubs en personal trainers en is een kroon op hun werk.

Personal trainer van het jaar 2019

Mijn transformatie

Van jongs af aan ben ik altijd al fors geweest. Dit kwam vooral door mijn thuissituatie. Mijn vader had ik een hele slechte band mee, dit had z’n weerslag op mijn moeder en alles dus ook op mij. Op 12 jarige leeftijd bereikte ik al de 100kg, wat natuurlijk absurd is. Ik was een emotie eter. En alles wat er thuis gebeurde vertaalde ik naar eten. Dat was mijn uitweg, mijn kleine beetje geluk.

Op een gegeven moment was ik zo ongelukkig en onzeker over mijn lichaam. Buiten dat had ik ook nog eens een hekel aan sporten, dit had voornamelijk ook te maken met hoe ik er toen uitzag. Ik was dik, en bang dat ik zou worden uitgelachen in de sportschool. Maar ik was zo ongelukkig, het werd dus echt tijd voor verandering en het roer om te gooien.

Ik begon mij toen te verdiepen in voeding en training. Helaas was ik in mijn beginfase nog heel erg onwetend, dit zorgde ervoor dat ik dus met verkeerde (crash)diëten van start ging en mijn trainingen waren ook alles behalve optimaal. Toch woog ik na een korte periode al 60kg. Echter was ik was nog altijd een ‘’skinny’’ fatty met helaas ook veel overtollige huid. Ik was nog alles behalve tevreden.

Door de tijd heen deed ik steeds meer kennis op en werd een ‘’gezonde lifestyle’’ echt een passie. Stap voor stap boekte ik steeds meer resultaat en zat ik al een stuk lekkerder in mijn vel. Mensen die ik een tijd niet meer hadden gezien wisten niet wat er met mij gebeurd was. Ik kreeg veel complimenten. Ik werd steeds zelfverzekerder en dit voelde goed. Het harde werken werd dus beloond.

Het sporten heeft echt bijgedragen aan mijn zelfbeeld. Momenteel probeer ik nog altijd het beste uit mezelf te halen, maar probeer nu ook wat meer stil te staan met wat ik allemaal al bereikt hebt.

Een van de valkuilen in deze sport is dat je altijd maar verder en verder gaat en steeds meer wilt. Dit is dus ook een tip die ik wil mee geven. Probeer stil te staan en ook “trots" te zijn met wat je allemaal al hebt behaald!

Stay Connected